Bizi Takip edin  /  Follow Us

Bisiklet Turları
Adrenalin Turlar

Terfi - Teşvik Organizasyonları

Çalışanlarınızla en iyi ve en verimli şekilde vakit geçirmek için Dernek Turları'nın özel tur fırsatları sizi bekliyor. İster yurt içinde isterseniz de yurt dışında bayi toplantıları, lansmanlar ve teşvik gezileri için sayısız seçenek sunan Dernek Turları, dört dörtlük bir organizasyon için sizi bekliyor.

Yurt içi bayi toplantılarınızı Karadeniz'in ya da Kapadokya'nın en güzel otellerinde gerçekleştirebilir, bayi gezilerive lansmanlarınız için Ege ve Akdeniz'in en güzel otellerinde etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Birbirinden farklı pek çok seçenekle ve tatili bir araya getirebilir ve bayi turları ile çalışanlarınızı Türkiye'nin dört bir yanındaki güzelliklerle ödüllendirebilirsiniz.

Yurt dışı bayi toplantısı seçenekleri arasında son dönemlerde öne çıkan Uzakdoğu seçenekleri de en uygun fiyatlarla Dernek Turları özel turları arasında sizi bekliyor. Tayland bayi toplantıları ile yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayacak ve çalışanlarınızı motive edeceksiniz. Bir diğer favori olan Ukrayna ve Rusya bayi toplantıları da vizesiz seyahat imkanı ile göz dolduruyor. Lüks otellerde konaklayıp eğlenceli zaman geçirebileceğiniz yurt dışı bayi toplantıları ile çalışanlarını ve kendinizi mutlu edin!

Grup gezileriniz için en uygun fiyatları sunan Dernek Turlarıbayi turlarınız için de sizin için özel hazırlanmış takvim ve en iyi hizmeti bir araya getiriyor. Grup gezileri alanında deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçerek çalışanlarınız için mükemmel bir deneyimin kapısını aralayabilirsiniz.

Yurtdışı bayi gezisi fırsatları en avantajlı fiyatlarla Dernek Turları'da sizi bekliyor. Yurtdışı bayi turları için kaçırılmaz fırsatlar için hemen iletişime geçin!

10 kişi veya üzeri bir bayi turu organize etmek istiyorsanız, size özel tatil planlaması için bizim ile iletişime geçiniz, Derneğinizi Kayıt ettiriniz ve özel Dernek indirimlerimizden yararlanara Organizasyonunuzu gerçekleştiriniz.

Günübirlik Turlar
Hafta sonu Turlar